Vin

Vi har bevidst bestræbt os på at skabe en helt unik VINHANDEL i butikken. Og vi er stolte af resultatet! Sammen med vores almindeligt brede sortiment af gode vine har vi et stort udvalg af højkvalitetesvine fra små dedikerede vinbønder, hvor fokus udelukkende ligger på kvalitet frem for kvantitet. Vi udvælger personligt en meget stor del af de vine, du finder på vores hylder. Derfor vil du bl.a. også se et bredt udvalg af økologiske og biodynamiske vine.

Vi allierer os løbende med små ”Garageimportører”, som med deres store ekspertise inden for specifikke vinområder skaffer os det ypperste fra vindistrikter verden over. Det betyder bl.a., at vi også har et udvalg af relativt dyre vine samt vine, der kun bliver fremstillet i ret små mængder. I vores VINHANDEL finder du derfor en række unikke vine, som det normalt vil være meget vanskeligt at finde samlet ”under ét tag”.

Vi lægger stor vægt på god service - med den personlige kontakt og rådgivning i centrum. Det er vores erklærede mål, at du aldrig må gå gennem vores afdeling uden at møde mindst én af vores vinmedarbejdere, som du altid er mere end velkommen til at spørge til råds, søge inspiration hos eller blot få en hyggelig snak om vin med. Blandt medarbejderne i afdelingen findes en meget stor viden om vin i almindelighed og om kombinationen ”vin og mad” i særdeleshed.

Vi tilbyder også et stort og alsidigt sortiment inden for Hedvine og Spiritus. Tag f.eks. et kig i ”Vores barskab”. Skal du holde en større eller mindre fest og er lidt usikker på, hvor mange flasker vin du skal købe, er det en del af vores service, at du altid kan levere uåbnede flasker tilbage og få pengene igen, blot du medbringer bon’en.

På snarligt gensyn i vores VINHANDEL.

Thomas Hermann
Afdelingsleder

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00