Catering - Forår 2019


SKAL DU HOLDE KONFIRMATION eller NONFIRMATION?

Så tilbyder vi en lækker 3-retters menu til kun kr. 275,-/kuvert
og en dejlig buffet til kr. 245,-/kuvert.
Se mere i vores konfirmationsfolder HER!




Nedenstående er gældende fra 1. april til og med 31.maj 2019

"Cooking is an act of love,
a gift, a way of sharing with others the little secrets - piccoli segreti"

Citat: Sophia Loren

KÆRE DALGAARD KUNDE

På de følgende sider præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Vores kokketeam, som består af 4 faglærte kokke, gør en dyd ud af at få det bedste frem i enhver ret.
Den gastronomiske stil er inspireret af det ny nordiske køkken med base i det klassiske franske. Kort sagt holder vi af mad med masser af smag baseret på sæsonens aktuelle råvarer - og gerne fra lokale leverandører og avlere. Samtidig tilstræber vi et skarpt visuelt look

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen. Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi er med til at optimere madoplevelsen ved din fest.
Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!


DALGAARDS FEST / CATERING KONCEPT:

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen. Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer. Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks. Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet'er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for. Ring og få en uforpligtende snak med vores kokke Daniel Fugl, Jakob Rørby Aagård & Allan Collenette på tlf. 45 17 02 63 - de vil være behjælpelige med alle spørgsmål og planlægning.


MENUER:

Vore menuer bliver produceret af Dalgaards kokke. Vi benytter de bedste ferske råvarer og behandler dem nænsomt, så den gode smag og næringsværdi bevares. Menuerne leveres med en tilberedningsvejledning, så det er nemt at gå til derhjemme.


FORÅRSMENU

FORRETTER:

  • FJORDREJE-BISQUE
    rimmet pighvar & forårsurter
  • GRILLEDE FYNSKE HVIDE ASPARGES
    håndpillede rejer, citroncreme, røget rogn samt vilde forårsurter

HOVEDRETTER:

  • LAMMECULOTTE
    brændt pimentcreme, lun oliventapenade samt ærter francaise m/grillet hjertesalat & nye kartofler
  • LANGTIDSSTEGT KALVECULOTTE
    smørdampede forårsgrøntsager, pommes anna samt kalvejus tilsmagt m/æblebrændevin

DESSERTER

  • BLØDENDE CHOKOLADE-FONDANT
    råsyltede bær samt creme anglaise
  • SPRØD RABARBERTÆRTE
    hvid chokolademarengs samt vanillecreme

MENU - PRIS PR. KUVERT v/3 RETTER 275,-
Min. 8 personer - Bestilles min. 6 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


FORÅRSBUFFET:

  • SALAT MED GRØNNE & HVIDE ASPARGES
    nye ærter, toppet m/håndpillede rejer & skaldyrsdressing lavet på fjordrejer
  • VARMRØGET LAKSEMOUSSE
    bitre salater, sprødt rugbrød & dild
  • PORCHETTA ELLER LANGTIDSSTEGT KALV
    m/ramsløg, persille & salvie
  • GRILLEDE FORÅRSGRØNTSAGER
    vendt m/god olivenolie & masser af forårsurter
  • SALAT AF NYE KARTOFLER
    vendt m/purløg, radiser & forårsløg
  • RABARBERTRIFLI
    m/hvid chokolade & dild
PRIS PR. KUVERT: kr. 245,-
Min. 8 personer - Bestilles min. 6 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


"Efter en god middag kan man klare alt - til og med sin familie"
Citat: Oscar Wilde

RECEPTION / TAPAS

  • Røget makrel m/fynsk forårssalat
  • Rimmet laks m/peberrodsmayo & agurk
  • Rillette af vesterhavsfisk på hjertesalat
  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/koriander & chili
  • Brødchips m/trøffelsalami & artiskokcreme
  • Bresaola m/sennepscreme & parmesan
  • Røget hjortefilet m/peberrod & tyttebær
  • Dalgaards rørte tatar på sprød hjertesalat
  • Dalgaards svampepaté m/cornichoner
  • Ristet chorizo m/salsa piccante
  • Mangalica-skinke m/hvide asparges & karse
  • Pintxos m/serrano skinke, artiskok, oliven & citron
  • 3 slags minisalami, oliven & semi-dried tomat
  • Lille løgtærte m/urtecreme
  • Gratineret gedeost m/honning & pære
  • Comté m/syltede valnødder
  • Lille rabarbertærte m/vanillecreme
  • Citronpannacotta i chokoladeskål m/yozuperler
  • Sarah Bernhardt

Dalgaards hjemmelavede foccaciabrød medfølger!

PRIS: 1 STK. 30,-
PRIS v/min. 8 kuverter
6 stk. 170,-/kuvert
8 stk. 205,-/kuvert
10 stk. 225,-/kuvert


DALGAARD PØLSE/OSTE ANRETNINGER

Der medfølger hjemmebagt brød & smør til alle ostennaretninger!

DEN KLASSISKE:
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Består af: 5 slags charcuteri, 5 slags ost & 3 slags tilbehør
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 149,-

DEN UDSØGTE:
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne.
Kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige
Består af: 6 slags charcuteri, 6 slags ost & 4 slags tilbehør
Min 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 214,-

DEN LETTE:
En let anretning, der kan serveres som natmad, brunch eller bare, når det skal være lidt let.
Består af: 3 slags charcuteri, 3 slags ost & 3 slags tilbehør.
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 110,-


KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD - Enhedspris pr. stk. 29,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg m/ mayonnaise og rejer
  • Kamsteg m/rødkål
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodssalat
  • Kalkun m/karrymayonnaise og bacon
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Tunge m/peberrodssalat

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød - kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise, grønne asparges & citron - kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg - dagspris
  • Gravad laks m/dilddressing på franskbrød - kr. 55,-
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme - kr. 65,-
  • Mørbradbøf m/ristede champignon, løg & bacon - kr. 59,-
  • Håndskåret kamsteg m/hjemmelavet rødkål & surt - kr. 49,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg - kr. 39,-
  • Kalvelever m/bløde løg & bacon - kr. 39,-
  • Hønsesalat m/grønne asparges & bacon på ristet franskbrød - kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg - kr. 49,-
  • Brie m/peberfrugt & druer - kr. 39,-
  • Gorgonzola m/rå past. æggeblomme på ristet rugbrød - kr. 49,-

Persondata:
Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00