Catering - Efterår 2018


SÅ ER VORES DECEMBER CATERING BROCHURE KLAR!
Brochuren er gældende fra den 15. november til den 21. december og indeholder både en JULEMENU & en JULEBUFFET.
Vi glæder os til at gøre dine julearrangementer i november & december til noget helt særligt.

Se brochuren her:

Rigtig glædelig jul!

"Cooking is an act of love,
a gift, a way of sharing with others the little secrets - piccoli segreti"

Citat: Sophia Loren


KÆRE DALGAARD KUNDE

På de følgende sider præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen. Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi er med til at optimere madoplevelsen ved din fest.
Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!


DALGAARDS FEST / CATERING KONCEPT:

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen. Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer. Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks. Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet'er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for. Ring og få en uforpligtende snak med vores kokke Daniel Fugl, Jakob Rørby Aagård & Allan Collenette på tlf. 45 17 02 63 - de vil være behjælpelige med alle spørgsmål og planlægning.


MENUER:

Vore menuer bliver produceret af Dalgaards kokke. Vi benytter de bedste ferske råvarer og behandler dem nænsomt, så den gode smag og næringsværdi bevares. Menuerne leveres med en tilberedningsvejledning, så det er nemt at gå til derhjemme.


EFTERÅRSMENU

FORRETTER:

  • CARPACCIO
    af røget vildt m/efterårsbær & sprøde salater
  • DALGAARDS RIMMEDE LAKS
    m/sprød kål, danske æbler & peberrodsmayonnaise
FORRETTER 80,-/kuvert

HOVEDRETTER:

  • ROSASTEGT FLAT IRON STEAK
    af amerikansk oksekvæg serveret m/knuste kartofler, stegt spidskål m/citron & estragon samt en dejlig svampesauce
  • ROSMARINSTEGT ANDEBRYST
    m/glaserede beder, pommes fondant samt gastric sauce tilsmagt m/efterårsbær
HOVEDRETTER 165,-/kuvert

DESSERTER / OST:

  • CHOKOLADE & KARAMELTÆRTER
    serveret m/råsyltede efterårsbær samt sprød nøddetvil
  • CITRONFROMAGE
    m/svenske blåbær & sprød karameltvil
  • OSTETALLERKEN
    m/4 lækre oste fra nær & fjern samt sprødt & sødt
DESSERTER / OST 75,-/kuvert

VÆLG 3 RETTER - KR. 275,-/kuvert
VÆLG 4 RETTER - KR. 350,-/kuvert

Min. 8 personer - Bestilles min. 2 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


EFTERÅRSBUFFET:

  • DALGAARDS GL.DAGS. MODNEDE SILD
    m/kapers & rødløgscreme
  • DALGAARDS RIMMEDE LAKS
    m/syltede æbler, peberrodsmayonnaise samt sprødt rugbrød
  • SALAT MED RØGET ANDEBRYST
    m/blommer, vesterhavsost samt nødder/li>
  • SALAT AF BAGTE BEDER
    m/balsamico, rucolasalat samt radicchio
  • ROSASTEGT FLAT IRON STEAK
    af amerikansk oksekvæg serveret m/bearnaisecreme
  • 2 GODE OSTE
    sødt & sprødt
  • DALGAARDS BAGTE ÆBLEKAGE
    m/vanillecreme
PRIS PR. KUVERT: kr. 185,-
(inkl. brød & smør)
Min. 8 personer - Bestilles min. 2 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


TILKØB AF FLERE RETTER:

  • CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR
    m/estragonmayonnaise, syltede tomater & efterårsurter
  • RILLETTE AF VESTERHAVSFISK
    m/sprød hjertesalat & syltet fennikel
  • TUN Á LA NICOISE
  • DALGAARDS RØRTE TATAR
    m/hjertesalat, syltede svampe & sprøde løgringe
  • DALGAARDS CHOKOLADEDRØM
    m/råsyltede bær & karamel
TILKØB PR. RET 55,-/kuvert
Min. 8 personer - Bestilles min. 2 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


"Efter en god middag kan man klare alt - til og med sin familie"
Citat: Oscar Wilde

RECEPTION / TAPAS

  • Dalgaards rimmede laks m/rygeost fra Gundestrup
  • Varmrøget laksemousse m/havtorn
  • Rillette af vesterhavsfisk på hjertesalat
  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/koriander & chili
  • Brødchips m/trøffelsalami & artiskokcreme
  • Bresaola m/sennepscreme & parmesan
  • Røget hjortefilet m/peberrod & tyttebær
  • Dalgaards rørte tatar på sprød hjertesalat
  • Dalgaards svampepaté m/cornichoner
  • Ristet chorizo m/salsa piccante
  • Sortfodsskinke m/svampemayonnaise & karse
  • Pintxos m/serrano skinke, artiskok, oliven & citron
  • 3 slags minisalami, oliven & semi-dried tomat
  • Gratineret gedeost m/honning & pære
  • Comté m/syltede valnødder
  • Dalgaards chokoladedrøm
  • Gammeldavs æblekage
  • Sarah Bernhardt
PRIS: 1 STK. 29,-
PRIS v/min. 8 kuverter
6 stk. 175,-/kuvert
8 stk. 205,-/kuvert
10 stk. 225,-/kuvert


DALGAARD PØLSE/OSTE ANRETNINGER

Der medfølger hjemmebagt brød & smør til alle ostennaretninger!

DEN KLASSISKE:
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Består af: 5 slags charcuteri, 5 slags ost & 3 slags tilbehør
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 149,-

DEN UDSØGTE:
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne.
Kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige
Består af: 6 slags charcuteri, 6 slags ost & 4 slags tilbehør
Min 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 214,-

DEN LETTE:
En let anretning, der kan serveres som natmad, brunch eller bare, når det skal være lidt let.
Består af: 3 slags charcuteri, 3 slags ost & 3 slags tilbehør.
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 110,-


KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD - Enhedspris pr. stk. 29,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg & benfri sild
  • Æg m/ mayonnaise og rejer
  • Kamsteg m/rødkål
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodssalat
  • Kalkun m/karrymayonnaise og bacon
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Tunge m/peberrodssalat
  • Kartoffel m/rå løg & bacon
  • Fin skinkesalat m/purløg

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød - kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise, grønne asparges & citron - kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg - dagspris
  • Gravad laks m/dilddressing på franskbrød - kr. 55,-
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme - kr. 65,-
  • Mørbradbøf m/ristede champignon, løg & bacon - kr. 59,-
  • Håndskåret kamsteg m/hjemmelavet rødkål & surt - kr. 49,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg - kr. 39,-
  • Kalvelever m/bløde løg & bacon - kr. 39,-
  • Hønsesalat m/grønne asparges & bacon på ristet franskbrød - kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg - kr. 49,-
  • Brie m/peberfrugt & druer - kr. 39,-
  • Gorgonzola m/rå past. æggeblomme på ristet rugbrød - kr. 49,-

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00