Generelt om Job hos Dalgaard

Hos Dalgaard er vi rigtig glade for at få ansøgninger.
Og for at sikre korrekt behandling af dine personlige oplysninger iht. Persondataforordningen, modtager vi kun ansøgninger elektronisk via den relevante formular på denne hjemmeside.

Vores ansøgningsproces ser ud som følger:

 1. Du skriver din ansøgning i den relevante formular her på hjemmesiden
 2. Du får via autosvar en kvittering på, at vi har modtaget din ansøgning. Dernæst kan du forvente, at der kan gå op til to uger, inden vi tager kontakt til dig.
 3. Ansøgningen går direkte til en dedikeret person i vores administration som behandler din ansøgning
 4. Efter intern behandling modtager du et svar fra os, som kan betyde, at du bliver inviteret til interview eller at vi ikke har relevante stillinger ledige for tiden.
 5. Dalgaard Supermarked behandler personlige oplysninger fortroligt iht. Persondataforordningen og sletter alle ansøgninger efter endt behandlingstid. Dog kan vi i specifikke tilfælde vurdere, at det kan være relevant at opbevare din ansøgning i op til seks måneder i tilfælde af, at en stilling skulle blive ledig i en nær fremtid.
  Hvis vi skal opbevare din ansøgning med det formål.
  Må du afgive et specifikt samtykke til dette på denne formular

Er du under 18 år og gerne vil arbejde hos os, gælder følgende:

 1. Ved ansættelse skal du være fyldt 15 år
 2. Ved ansættelse af unge under 18 år, følger Dalgaard Supermarked de særlige regler der gælder for dig under 18 år, og som kan læses i Pjecen ”Guide til Fritids- og studiejob” udgivet af Jobpatruljen og som kan hentes via appen ”Fritidsjob.dk.” Desuden følger vi også DE/HK Butik overenskomst.

Er du under 18 år ansøg her

Er du over 18 år og gerne vil arbejde hos os, gælder følgende:

 1. Ved ansættelse af medarbejdere over 18 år, Følger Dalgaard Supermarked DE/HK Butik overenskomst.

Er du over 18 år ansøg her

Job hos Dalgaard

 • Meget mere end et almindeligt supermarked...Basisvarer til dagligdagen, tilbudsvarer designet til områdets kunder og masser af nyheder & specialvarer. Herudover mange spændende kundeaktiviteter & -arrangementer!
  Læs mere
 • Dalgaard - en levende arbejdsplads Vi har sat os for at være noget særligt. En virksomhed man taler om og lægger mærke til i dagligvarebranchen!
  Læs mere
 • Du er hvad du spiser Det gør en forskel i hverdagen at have en bevidsthed omkring og holdning til kosten og hvad den betyder for velvære og sundhed!
  Læs mere
 • 1

 

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00