Blomkålsfrikadeller

(ca. 15 stk.)

Ingredienser

400 g blomkål (renset vægt)
1 lille løg
1 fed hvidløg, finthakket
¾ tsk. fennikelfrø
100 g kikærtemel eller fuldkornsrismel
1 tsk. salt
1 spsk. grov sennep
Kokosolie eller olivenolie til stegning

Sådan gør du

Riv blomkål og løg groft, gerne i en foodprocessor, og kom det i en skål.
Bland hvidløget i.
Knus fennikelfrø og rør det i farsen sammen med mel, salt og sennep.
Lad farsen hvile 10-15 minutter.
Form ca. 15 frikadeller med hænderne og steg dem gyldne på begge sider i olie ved middel varme.

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00