Urtepaneret kylling

Ingredienser:

4 stk. kyllingebryst
4 spsk. smeltet smør
3 spsk persille
2 tsk. rosmarin
2 tsk. timianblade
75 g fint smuldret brødkrumme
Dijonsennep
Kværnet salt og peber

Sådan gør du

Bland persille, rosmarin og timianblade i en lille blender, eller hak det i hånden.
Tilsæt brødkrumme, salt & peber og bland det hele.
Smør kyllingebrysterne med lidt Dijonsennep og rul den i urtepaneringen.
Bag kyllingekødet i en 200° varm ovn 15-20 minutter, til paneringen er gylden og kødet gennemstegt.

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00