Satay-kylling

Ingredienser:

4 stk. kyllingebryst
4 skiver mazzarellaost
3 cm ingefær
½ rød chili
1 fed hvidlød
2 spsk shoyu/sojasauce
4 spsk peanutbutter
1 håndfuld korianderblade
1 håndfuld hakkede peanuts

Sådan gør du

Blend alle ingredienser undtagen kyllilng og peanuts til en jævn blanding - det kan også hakkes/blandes i hånden.
Spred blandingen ud på 4 stykker kyllingebryst og drys med hakkede peanuts.
Bag kødet i en 185° varm ovn til kødet er gennemstegt og server retten med ris og sød chilisauce.

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00