Kyllinger & -udskæringer

Vi tilbyder i fast sortiment hele kyllinger og kyllingeudskæringer fra
Gråsten Fjerkræ og Himmerland Kyllng.


GRÅSTEN FJERKRÆ: alt
Den glade kylling fødes:

Produktionen af Gråsten unghaner og landkyllinger blev påbegyndt i 1988 motiveret af, at dansk produktion af fjerkræprodukter på daværende tidspunkt var præget af dårlig standard – angående kvalitet og dyrevelfærd.

Den lave produktionsstandard skabte en betydelig import af franske kvalitetskyllinger hvilket tillige var et aspekt, som firmaets grundlægger ikke fandt det danske landbrug værdigt. I dag, næsten 20 år senere – har det vist sig, at Gråsten Unghaner og Landkyllinger handlede rigtigt. Der har aldrig været så meget fokus på fjerkræ som nu.

Dansk diplomkvalitet:
alt

Gråsten Unghanen og Landkyllingen (Gråsten Fjerkræ) har gennem 20 år produceret unghaner og landkyllinger af højeste kvalitet og har modtaget over 25 hædersbevisninger herfor.

Gråsten Unghaner og Landkyllinger:

Er specielle danske kvalitetskyllinger. Kødet er saftigt, aromatisk og fedtfattigt og produktionen foregår med fokus på velfærd og kvalitet.

Kyllingerne kønssorteres inden for deres første levedøgn. Kyllingerne opfostres fritgående i rene ventilerede stalde og har ekstra meget plads i hele vækstperioden. De første par uger har kyllingerne 38° varme stalde at bevæge sig rundt i. Staldene er med siddepinde og kyllingerne har den hvile, som naturen giver, hvilket vil sige, at der ikke er lys i staldene fra solnedgang til solopgang.

alt

Kødets velsmag opnås ved at kyllingerne har en langsom og ustresset opvækst, de bliver fodret dagligt med frisklavet kvalitetsfoder uden vækstfremmer, antibiotika eller genmodificerede organismer. Stor aroma, fedtfattig og en anderledes fedtmarmorering med mindre svind er kvalitetsmærket for den salmonellafri Gråsten Unghane og Landkylling. Ved slagtningen, der foregår mindre end ½ time fra gårdene rengøres fjerkræet omhyggeligt og luftnedkøles, hvorefter de pakkes.

Gråsten kyllinger & udskæringer fås både som fritgående og økologisk!


HIMMERLAND KYLLING alt

Kyllingerne vokser op på gårde i Himmerland og bliver gennem opvæksten fodret med en varieret og egenudviklet foderblanding tilsat danske ærter.
En Himmerland kylling går rundt på træspåner i en varm og tør stald. Den har fri adgang til grovfoder og rodemateriale i form godt hø fra gårdens egne enge.
Den har mere plads end normalt og udklækkes, opdrættes og slagtes i Nordjylland og har dermed meget korte transportafstande. Det er alt sammen med til at give en kylling med smag og en god kødstruktur.

Der anvendes 100% vindmøllestøm i alle stalde og maskinhus og varmen kommer primært fra miljøvenligt halmfyr. Derudover arbejdes der på at genvinde en stor del af varmen og skabe et bedre indeklima for kyllingerne med installation af varmevekslere.
Alle stalde har varmevekslere installeret. alt Himmerland kyllinger er naturligvis salmonellafrie - 100%. Der udføres kontroller i staldene og på slagteriet.

Himmerland kylling & kyllingeudskæringer fås i 3 varianter:
DANSK KYLLING / DANSK FRITGÅENDE KYLLING / DANSK ØKOLOGISK KYLLING

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00